En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

mandag 14. mai 2012

Sykehus og bollebakst

I dag måtte Sprettloppen en tur på Haukeland. Han har ikke vert i form i det siste. Vondt i magen og kvalm, ingen matlyst og mørke ringer under øynene. Da vet vi det er på tide med en ny ekspektoratprøve. 

Nye lys ble også kjøpt i dag

I dag var vi så heldig å treffe på en velkjent lege allerede i gangen fra sentralblokken til barneklinikken. Sprettloppen fikk komme inn på en ekstra sjekk med en gang. Han skal starte på ny Keflex kur i dag, gunnet de gule stafylokokkene, som er tilbake igjen. Det ble bestilt ultralyd av magen og han tok blodprøver. Det ble også tatt en ny ekspektoratprøve. Veldig glad for at vi har sånne gode leger, som tar oss på alvor og tar oss inn på ekstra sjekker helt uten avtale på forhånd. 

Første gang han tar blodprøver helt alene.

I håp om å få de tre minste til å spise litt mer, så har vi bakt boller. Ikke hva som helst boller, nei vi har bakt CF-boller. Vi kaller det CF-boller for vi fant oppskriften på en CF side. Veldig gode boller, med veldig mye smør og sukker. Så nå får vi håpe at vi kan få noen til å spise frokost om morgenen. 


Vi andre må holde oss langt unna. For disse bollene legger man nok på seg av, bare man lukter på dem :)
Vi har selvfølgelig smakt på dem, sånn at vi vet hva vi går glipp av. Idiotisk egentlig, men, men...
Noen ganger må man unne seg noe godt også :)


Så får vi bare håpe at de som trenger å legge på seg også liker bollene, og at de faktisk legger på seg.2 kommentarer:

  1. :-D
    Jeg må nok ta på meg skylda for at lysta på disse har spredd seg som en farsott i CF-miljøet, men damene som har "funnet " dem opp jobber ved Leikestua på barne- og ungdomsklinikken i Ålesund. Hver eneste tirsdag brer duften av disse seg i gangene på klinikken. Det er mange som plutselig får et ærend innom der akkurat når disse taes ut av ovnen. Og herlige er de. Og man kan, hvis man har hjernvilje, spise bare en. Og da er det ikke så nøye om det er mye sukker og smør der. Så lenge man ikke spiser en hver dag da ;)
    Og et bittelite tips Aileen. Kjevle dem litt tykkere neste gang, da blir de enda bedre ;)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tipset, det skal jeg prøve!! Jeg må nok snart lage dem igjen, for lageret i frysen går snart tom. Og det er faktisk bare de minste, som trenger det, som har skylden for det :)

    SvarSlett