En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

fredag 11. mai 2012

Besøk i hagenI flere år nå, har vi hatt besøk av denne lille karen eller fruen. Nå håper vi veldig at han skal komme igjen i år, men vi har ikke sett noe til ham enda. Nå har det pleid å ta litt lengre tid før han kommer på besøk til oss. Vi har vel ikke lagt merke til ham før ut i juni, men da pleier han bli her hele sommeren.

 

Han er glad i kattemat, og blir ganske så vandt til oss etterhvert. Nå vet vi jo ikke om det er den samme som besøker oss hvert år, men uansett så heter de Piggen alle. 


Ungene har fått streng beskjed om å ikke røre Piggen, men de får sette ut litt kattemat til ham. I deler av hagen har vi høyt gress og mange gjemmesteder. Der setter vi kattematen og hører når han gnafser (gnage og slafse sammensatt) i seg maten. Han bråker imponerende mye når han spiser.

De minste mener det er best vi gir en beskjed direkte til Piggen, så Piggen hvis du leser dette, vi vil gjerne ha deg her i sommer også. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar