En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

fredag 22. juni 2012

Japansk hage


Nå er vi ferdig med de super hektiske ukene våre.
Ikke det at dagene med fem barn ikke er hektisk nok, spesielt med medisiner og behandling...
men altså de spesielt hektiske ukene er over og ungene har sommerferie.


Mandag hadde vi avslutning for eldstemann. Hun er ferdig på barneskolen og det ble feiret i finstasen, med lekkert koldtbord og flott opptreden av elevene. Vi ble ganske sen hjem den kvelden.

Tirsdag var det også avslutning, med grilling og leker på skoleplassen.
Vannkrig ble det også tid til.
Onsdag var det timer på barneklinikken på Haukeland igjen, denne gangen med de to yngste.Det ble tatt nye prøver av Tussalusa, for sjette gang. Legene forstår seg ikke på prøvesvarene. Legen vi var hos, skal snakke med en annen lege og gi oss en tilbakemelding. Antageligvis så blir det tatt enda flere prøver...men heldigvis så tar de oss på alvor, og vi vil jo svært gjerne vite hva som feiler henne.

De har vert helt super på barneklinikken, og vi har hatt fri retur i mange måneder nå. Blir hun dårlig så reiser vi rett til barneklinikken og vips så er en lege der å ser på henne (det hjelper nok at vi er der veldig ofte, med alle de tre yngste) Noen ganger blir hun innlagt og noen ganger får vi reise hjem, men vi føler oss alltid godt ivaretatt og i de beste hender.Med Loppelusa er det nok astmaen som er roten til alt vondt. Hun er stor sett alltid slimete og surklete, og det påvirker alt annet. Som matlysten og magen. Legen skal snakke med lungelegene, og det skal vurderes om hun skal ha CF behandling. Når hun er dårlig så får hun CF behandling, saltvann og lungedrenasje, som Sprettloppen. Nå blir det vurdert om hun også skal behandles hver dag, selv på gode dager. Det blir mye ekstra arbeid, men hva gjør man ikke for barna sine. Forhåpentligvis så vil vekten gå oppover om formen blir bedre. Nå ligger hun på knapp grensen.


Torsdag var det siste skoledag. Pappaen og jeg var nede på skolen og hentet alt av medisiner og utstyr. Så mye medisiner og utstyr at vi ikke hadde plass til alle i bilen hjem igjen. Noen måtte gå.

Så bar det av gårde på kino. Det var en belønning for å oppføre seg fint og hjelpe til. 
Den nevnte, blackmailen... :)
Vi var så heldig å få en hel kinosal for oss selv...veldig greit når vi hadde med turbotrollet.I dag har vert første dag i sommerferien og vi har ryddet rotehuset vårt.
Disse hektiske ukene har ikke akkurat ført med seg så mye rydding, så det så mildt sagt bombet ut.
Nå ser det litt mindre bombet ut, men, men...
Litt gøy må man jo også ha :)Bildene er fra den japanske hagen. 


Ha en fin kveld folkens1 kommentar:

  1. Så flott hage og bilder.
    Ha en fin sommerkveld og helg.

    Maritklem.

    SvarSlett