En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

fredag 8. juni 2012

Hektisk tid

Mye som skjer for tiden. 
Denne uken skulle minste snuppa hatt sine førskoledager, de ble avlyst på grunn av streiken.
Da var det MYE sorg og elendighet i heimen, hun hadde gledet seg i evigheter.


Veldig triste og hylgrinende barn får det ofte som de vil her i huset, så lenge de faktisk har en god grunn til å hylgrine. Mulig jeg er litt soft, men snakk om sønderknust jente som gikk glipp av førskoledagene. 
I hvertfall, noe måtte gjøres for å stoppe tårefloden, så hun fikk velge hva vi skulle gjøre.
Frøken dings, som har fullstendig dilla på Harry Potter for tiden, ville selvsagt se en Harry Potter film med digg og is. Og så ville hun gå tur, og på shopping (og mamma, vi skal kjøpe noe kult) og så ville hun på kino, i badeland, på baluba og, og, og...

Hun gikk, etter intense forhandlinger, med på: film med digg og is, to sommerfester, smultring etter Haukelandtimene, en tur og sin egen brus. 


Heldigvis så får hun en førskoledag igjen i neste uke, men det er selvsagt samme dagen som vi skal på CF årskontroll med Theo. I fjor da Hennie startet på skolen, var det også samme dagene som CF årskontrollen.
Trodde dette skulle ordne seg så greit i år, slik at jeg fikk vert med på førskoledagen. Men, men, det ordner seg nok.Vi har også hatt to timer på Haukeland denne uken, og vi har vert på to sommeravslutninger. Frøken dings, var selvsagt med på begge. På sommer festene fikk de grillmat, is, kake, muffins, kjeks, boller, brus og digg. Tror hun er veldig fornøyd med forhandlingsevnene sine. 


I helgen skal vi gjøre unna ikke mindre enn 3 bursdagsbesøker, med hele 6 bursdagsbarn.
Så er det på`n igjen neste uke, som blir minst like hektisk.
Mer om det kommer selvsagt...

Ønsker alle en super helg
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar