En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

fredag 15. juni 2012

7 år


Tenk at mitt lille tussatroll har blitt hele 7 år,
hvor ble tiden av?


7 år siden hun kom i rakett fart en onsdags morgen, og nå er hun stor og flink skolejente. 
Snart ferdig med 1.klasse.

Jeg sier det igjen, jeg er jammen en heldig mamma!! 

4 kommentarer:

 1. De barna vokser så altfor fort. Grattis med 7 åringen.

  Tenkte jeg skulle bidra til å nå 50 følgere. Litt spent på hva pinlig innebærer... Hihi.

  Klem Mona C

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gratulasjoner, og som følger. Nå er jeg oppe i hele 8 følgere og kjenner jeg begynner å bli litt engstelig for å avsløre pinlige fakta.

   Klem :)

   Slett
 2. for ei flotte jente,akkurat like gammel som min yngste som også straks er ferdig med første skoleår.forferdelig som tiden går....hvor er "!stopp"knappen????Og jeg har sittet og tittet på bildene dine her,og du har maaange nydelige barn og noen utfordringer på veien som jeg skjønner du takler bra!Man klarer det man må,sånn er det faktisk:)
  Håper jeg kan få meg minst et barn til jeg også,men tiden går litt i fra meg...hadde en abort for fire år siden....selvfølgelig veldig trist men samtidig sånt som faktisk skjer og jeg var heldig og hadde to fra før,men min største sorg er at min samboer siden da ikke har villet prøve på igjen og det er en grusom ulidelig sorg for meg.Men jeg gir ikke opp.Unger er en velsignelse og gave og som mamma vil jeg påstå meningen med livet :)))
  Takk for koslige hilsner hos meg,det setter jeg stor pris på!!
  God helg til deg og dine!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tiden raser av gårde, og jeg skulle gjerne hatt en stopp knapp, eller ihvertfall pause knapp eller en slow knapp :)Veldig trist med aborten, flott at du ikke gir opp, kanskje mannen din ombestemmer seg. I mens får du kose deg masse med de du har. Unger er virkelig en velsignelse.

   God helg og klem fra meg.

   Slett