En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

torsdag 12. april 2012

"Gamle" huset.Man skulle kanskje tro at et opp-pussing prosjekt er nok, spesielt når man er litt lei opp-pussing prosjektet. Vel, det er altså ikke nok for oss. Vi skal nemlig pusse-opp "gamle huset". Det skal brukes som sommerhus.    
Vi gleder oss. Dette, tror vi, blir ikke som å pusse opp huset man bor i . Her kan man jobbe litt og blir man lei, så kan man reise hjem og ikke tenke mer på det. 

Ungene gleder seg også masse. Her har de masse boltreplass, sjøen rett i nærheten og villsau. De drømmer om litt høy i løen, så de kan hoppe i høyet og en slengdisse i det store treet, en taubane og masse, masse mer. Dette er altså "gamle huset". Huset er ca 450 år gammelt. Mine oldeforeldre bodde her, og min morfar er født og oppvokst her. 

Huset er renovert tidligere, men mye av det originale er beholdt. Inni huset er det mye møbler som min oldefar har laget. Huset har stått tomt noen år og trenger litt oppmerksomhet.
Vi har endel arbeid foran oss, men vi gleder oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar