En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

søndag 15. april 2012

Finnes det virkelig troll???


Enkelte her i huset har sett Trolljegeren mange, mange ganger. I filmen får man gode tips på hvordan man kan se om det har vert troll i nabolaget. Knekte trær, store steiner som er kastet rundt, trær som er veltet og slike ting. Ungene ser selvsagt bevis på at troll finnes over alt.

Ekstra spennende ble det en dag vi gikk tur og fant dette stedet. Høye gjerder med piggtråd, knekte trær, store steiner som er kastet rundt og masse fotspor etter trollene. Helt klart et troll samlingspunkt. 


Vi kan jo helt klart se stien trollene har brukt, og knekt trær som stod i veien.


Store steiner er kastet rundt om kring. 


Frank og Bella tuller rund, uten å tenke på alle trollene som antageligvis sover rett i nærheten.
(Frank liker å være med oss når vi går tur)


Trær revet opp med roten.


Store barkebiter som har løsnet etter at trollene har klødd på ryggen, eller kvesset neglene.


Trollblod fant vi også. Det har nok vert noen krangler også.


Rumpetroll. Trollene digger rumpetroll. De slimete, guggete greiene blir brukt som marshmallows i trollkakaoen. Det tror i hvertfall de to minste.

De er nå helt overbevist om at troll finnes, men de er ikke så slemme som i filmen. Selv om det selvsagt er litt skummelt å gå på trolljakt. Vi må stadig tilbake til trollstedet, med camera. For det hadde jo bare vert super kult om vi hadde fått bilder av trollene. Selv om de har innsett feilen med den planen: troll kan ikke gå ut i dagslys, da blir de til stein. 

Så vi har vert på trolljakt i mørket, i håp om å få bilder av trollene. Mer om den trolljakten kommer senere.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar