En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

fredag 30. mars 2012

Sommerferie, nå...

I dag var siste dagen i barnehagen, for Loppelusa. Vi har tatt henne ut av barnehagen, så fra i dag til skolen starter til høsten, har hun sommerferie. Det liker hun i hvertfall å si. Hun har hatt et uvanlig høyt fravær fra barnehagen. I tillegg håper vi på litt intensiv oppfeiting hjemme, før skolestart. Vi satser veldig på å unngå knapp på magen. I begynnelsen av mars var vi på veiing, og da hadde hun gått opp 200gram siden august. Så hun skal nå være hjemme for å bli friskere og øke vekten.


Siden det var siste dagen, så inviterte vi hele Loppelusa sin avdeling hjem til oss på grilling. Aller først var vi på påskefrokost i barnehagen og så kom 20 barn, og 4 voksne hjem til oss på altanen og grillet. Vi trakk en diger pressening over altenen, så da gjorde det ingenting at det regnet, vi satt like tørt. Det var kjempekoselig og en flott avslutning for Loppelusa. Litt rart er det. Nå har jeg ingen barnehagebarn igjen. Bare skolebarn og førskolebarn.Noen barn satt her i lysthuset.Noen satt her på solsengene. Vi tok ut stuebordet også.Det ser grått og trist ut, og værmessig var det sånn. Men under her satt vi helt tørt, spiste grillpøser, drakk drinker og hadde det koselig. Sprettloppen var på kontroll på Haukeland på mandag. Alt fint og de siste prøvene viste at de gule stafylokokkene er borte igjen. Hurra!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar