En blogg om det som gjør hverdagen uvanlig og spesiell: familie, venner, interiør, hage og natur. Masse tull og fjas, litt alvor.
Håper du trives, og legg gjerne igjen et spor etter deg.

lørdag 3. november 2012

Slapp lørdagMio har en veldig slapp lørdag,
han koooser seg.


Vi andre har litt vi skal gjøre,
men rekker nok å kose oss også.
7 kommentarer:

 1. Den hadde detgodt :D Rart kor kattar elskar små kassar og rom :D

  Klem og god laurdagskveld!

  PS. kunne du fjerna den der greia der me må fylle ut allverdas tal og bosktaver før kommentaren vert registrert. Den er litte nyttig og gjer at mange ikkje gidd å kommentere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal prøve å fjerne den, ante ikke at den var der. Er ikke spesielt kult å fylle ut...
   Takk for tipset!!

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror innstillingen er endret så det ikke er nødvendig med tall og bokstaver. Har ikke fått dette opp selv. Gi en lyd om det ikke er vekke.

   Slett
 3. Herlig Mio!:):)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett
 4. hihi,akkurat slik som Mio nesten var jeg i går...lå hele dagen og var helt ødelagt av bursdagsfeiringer,trening etc.Så jeg vet hvor godt han har det...anbefales fra tid til annen!Håper å være mer energisk og effektiv i dag - herlighet i går var det den flotte høstdagen og alt jeg låg og hadde lyst å gjøre,men kroppen streiket så da får man innrette seg etter det.
  Leste om første snøen lenger nede med deg.Jeg og Gubben snakket om det senest i går.Tror det skal være sånn jeg...det er en mening med det...sjokket altså!Får da må folk få fingern ut og skifte dekk og sånne andre nødvendigheter som hører med til vinteren.Men ta inn trampolinen?Hihi,her har vi helårstrampoline og det har fungert i mange år:)
  Ha en herlig søndag med en fin dose av alt det gode søndager skal ha!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper formen er bedre i dag :)
   Vi har også hatt helårs trampoline i flere år, men håper denne skal vare litt lenger om vi tar den inn. Den er ny i år. Dessuten hadde vi et år da trampolinen blåste over hele hagen vår og bort til naboen :)
   Klem

   Slett